fbpx
Saznajte više o kompaniji, o nama, kit commerce

O Nama

Više o nama

Kompanija KIT Commerce je osnovana 2005. godine i lider je na tržištu Srbije u oblasti distribucije auto-delova, akumulatora, guma, dodatne opreme i kozmetike.

Sve što svakodnevno radimo usmereno je ka uspostavljanju i održavanju dugoročnih odnosa sa našim partnerima i krajnjim potrošačima nudeći im originalne auto-delove i pružajući kvalitetnu uslugu, koja je rezultat znanja i stručnosti koje poseduju naši zaposleni, a što je sadržano u viziji našeg poslovanja.

KIT Commerce posluje u svim većim gradovima širom Srbije kroz više od 26 maloprodajnih objekata. Distribuciju vršimo iz centralnog magacina u Leštanima koji po svojim karakteristikama predstavlja jedinstven sistem skladištenja i manipulacije auto-delovima, izgrađen po savremenim tehnološkim rešenjima.

Ulažemo i gradimo dugoročne odnose sa kupcima. Kupac veleprodaje se postaje lako. KIT Commerce koristi više softvera iz oblasti distribucije i pretrage auto-delova što omogućava kupcima jednostavnu i brzu obradu i dostavu robe.

Maloprodajnu mrežu kompanije KIT Commerce čini 26 maloprodajna objekta širom Srbije u gradovima: Beograd, Subotica, Sremska Mitrovica, Sombor, Zrenjanin, Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica, Šabac, Valjevo, Smederevo, Užice, Kraljevo, Novi Pazar, Kragujevac, Čačak, Prijepolje, Jagodina i Niš.

SVI MALOPRODAJNI OBJEKTI

VELEPRODAJA KIT COMMERCE

 

26 +

MALOPRODAJNIH OBJEKATA

300 +

ZAPOSLENIH

150000 +

BROJ AKTIVNIH ARTIKALA

5000 +

BROJ ZADOVOLJNIH PARTNERA

o kompaniji

Saznajte više o kompaniji
KIT Commerce doo

Kompanija KIT Commerce je osnovana 2005. godine i lider je na tržištu Srbije u oblasti distribucije auto-delova, akumulatora, guma, dodatne opreme i kozmetike.

Kompanija je osnovana 2005

Gde je kompanija danas?

MISIJA

Naša misija

Uspostavljamo i održavamo dugoročne odnose sa našim partnerima i krajnjim potrošačima nudeći im originalne auto-delove i pružajući vrhunsku uslugu. Širok asortiman i vrhunska usluga čine nas prepoznatljivim na tržištu.

Nastojeći da budemo prvi izbor našim klijentima posvećeno se bavimo distribucijom auto-delova, akumulatora, guma, dodatne opreme i kozmetike čime zadovoljavamo specifične potrebe i očekivanja naših korisnika i pomažemo im da pronađu najbolje rešenje kako bi ostvarili svoje snove o mobilnosti. Vodimo računa o svojim klijentima, potrošačima, dobavljačima i saradnicima.

VIZIJA

Naša vizija

Da naše proizvode i uslugu koriste oni koji teže izvrsnosti. Da budemo kompanija koja ima značajan uticaj na trendove, razvoj i dalja kretanja na tržištu u segmentu distribucije auto-delova. Težimo da budemo utemeljivači novih ideja i standarda. “Sve za vaše vozilo, sve na jednom mestu”.
slider-002

VREDNOSTI

Naše vrednosti

Inovativnost, posvećenost, poverenje, kvalitet i sigurnost. One su naš temelj, usmeravaju nas u svakodnevnom radu, služe kao putokazi u donošenju odluka. Naša odgovornost je da ih primenjujemo svakog dana. Naše vrednosti nas čine jakim kao pojedinca i kao grupu.

vesti i novosti

Vesti i novosti iz naše kompanije

O Nama