fbpx
Auto servis, auto servis beograd, kit commerce

Servis

Auto servis KIT Commerce

Pored najkvalitetnijh auto delova, kompanija KIT Commerce je otvorila i auto servis u Beogradu. U našem servisu ćete moći da dobijete najsavremeniju uslugu servisiranja i održavanja Vašeg automobila.

U našoj maloprodajnoj radnji u sklopu koje posluje servis, na licu mesta možete kupiti sve delove željenog kvaliteta. Dok čekate na servisiranje, u našem kafeu koji se nalazi iznad samog servisa, možete popiti kafu ili sok bezbrižni, jer putem kamera u svakom trenutku možete pratiti šta se dešava sa Vašim automobilom. U našem auto servisu u kratkom vremenskom roku možete izvršiti sledeće usluge: Mehanika, Elektrika, Vrhunska dijagnostika. Servis i provera klima uređaja, mali servis, veliki servis. Takođe u našem servisu se možete uraditi reglaža trapa, servis trapa, vulkanizerske usluge, punjenje guma azotom.

Šta je to što KIT Commerce servis nudi

Usluge servisa

Naš servis je visoko opremljen modernom i jako preciznom dijagnostikom. Ono što naše servisere čini posebnim što naša kompanija dosta ulaže u usavršavanje i razvoj naših zaposlenih. Veliki spektar usluga možete naći u našem servisu.

Ako Vas nismo još uvek ubedili, u našem auto servisu sigurno hoće! Stručni saveti uz prednosti ove tehnike neće izostati, jer je Vaša bezbednost i zadovoljstvo nama najbitnija!

Auto servis se nalazi u ulici Vojvode Stepe broj 2 sa ulazom iz ulice Jove Ilića. Više informacija o poslovnicama KIT commerce možete naći na stranici MALOPRODAJNI OBEJKTI.

Sve informacije vezano za AUTO SERVIS KIT Commerce možete dobiti putem telefona

Radno vreme kit commerce servisa

Radno vreme

Radnim danima: 08:30-16:30h
Subota: 08-14h
Nedelja: Neradan dan

Kao što i sami znate, da bi Vaše vozilo funkcionisalo kako treba dugi niz godina, potrebna je nega i dobro održavanje pre svega. Naše mehaničarske usluge podrazumevaju od onih najjednostavnijih (poput zamena svećica) do zahtevnijih problema koji se tiču motora, servisa menjača i kočionog sistema.

Elektrika je jako kompleksna kada su automobili u pitanju, zato je potrebno da imate dobrog električara da otkrije i reši problem koji se javlja. U hladnim zimskim danima najviše problema zadaju akumulatori jer nakon pada napona automobil neće da startuje, a okretanje kontakt ključa jos više zbunjuje kompjuterski sistem za startovanje. Majstori najčešće kao rešenje predlažu zamenu kompjutera, što može biti dosta veliki trošak u Vašem budžetu. U našem auto servisu elektrika Vašeg automobila će biti u sigurnim rukama.

Da bi se otklonili i najkompleksniji kvarovi nisu dovoljni samo obučen kadar i kvalitetni delovi. Najsavremenija dijagnostika koju naš servis poseduje je podjednako važna da bismo opravdali poverenje koje nam poklanjate. S obzirom da automobili visoke i srednje klase u sebi imaju do 30 kompjutera koji čine Vašu vožnju sigurnom i ugodnom, jako je bitno da svi parametri budu podešeni i ispravni kako bi olakšali vožnju i brinuli o Vašoj bezbednosti. Kod automobila novije generacije postoji univerzalna MIL lampica, koja se nalazi na kontrolnoj tabli i signalizuje da je došlo vreme za servis. U zavisnosti od problema, lampica može treptati ili biti konstantno upaljena, ali je svakako nemojte ignorisati. Naš auto servis je tu da reši Vaš problem dijagnostike da bis te bezbedno nastavili svoju vožnju.

Da biste podneli nagle promene vremena, sprečili velike troškove ili neprijatne mirise u Vašem vozilu, potrebno je obavljati servis i proveru klima uređaja na vreme. U našem auto servisu promenite ulje ili uradite potpuni remont kompresora, napunite auto klimu i popravite sistem od svih vrsta kvarova.

Servisni intervali za sve automobile su uglavnom propisani od proizvođača automobila, pa shodno tome variraju od modela do modela. Mali ili periodični servis je testiranje i provera delova automobila, a ukoliko je potrebno i zamena pojedinih delova ili tečnosti.


Mali servis je potrebno obavljati pre svega radi lične bezbednosti, ali i radi ekonomičnosti Vašeg budžeta. Najčešće se radi na 5 000-15 000 pređenih kilometara, ali to svakako zavisi i od vaše vožnje. Na vremenski interval malog servisa utiču razni faktori. Klimatski uslovi su faktori na koje mi nemamo uticaj, ali u svakom slučaju ukoliko vozite Vaš automobil po ekstrmno hladnim ili vrućim temperaturama, treba češće raditi mali servis, jer su velike šanse da se delovi brze troše.
Takođe, velike kilometraže, opterećenje veće težine ili vožnja po brdovitim i planinskim putevima jednako utiču na veću potrošnju delova i tečnosti Vašeg automobila.

U okviru malog servisa podrazumeva se:

 • Zamena motornog ulja.
 • Zamena filtera motornog ulja.
 • Zamena fltera goriva.
 • Zamena filtera vazduha motora.
 • Zamena filtera vazduha kabine.
 • Poništavanje servisnog intervala – na vozilima koja imaju pokazivač.
 • Provera nivoa kočione tečnosti i dopuna po potrebi.
 • Provera nivoa rashladne tečnosti i dopuna po potrebi.
 • Naše osoblje će brzo i efikasno uraditi mali servis za Vas i zato ga nemojte odlagati, jer je najbitniji servis za Vaš automobil onaj redovan.

Baš kao i mali, veliki servis je podjednako propisan od proizvođača, pa tako može da se razlikuje od modela i proizvođača. S obzirom da su svi delovi automobila manje ili više potrošni, jako je bitno brinuti kada je potrebno promeniti ih. Veliki servis je potrebno raditi na oko 60-80 000 pređenih kilometara ili manje-više na 6 godina. Većina majstora će pri velikom servisu pokušati što više delova da zameni, čak iako to nije potrebno, samo da bi zaradio na Vama. Takvih problema u našem servisu nećete imati, jer je poverenje koje nam poklanjate i Vaše zadovoljstvo nama na prvom mestu.
Kada je veliki servis u pitanju, ne pravi se velika razlika između dizel i benzinca, jer velikom servisu podjenako podležu oba modela. Mala razlika koja je bitna kod velikog servisa je u slučaju da auto ima lanac umesto zupčastog remena. U slučaju da Vaš automobil ima lanac, pri velikom servisu menjate: lanac, roler, španer, trakasti remen ili vodenu pumpu ukoliko je to potrebno. Ukoliko Vaš automobil ima zupčašti remen, onda obavezno menjate: zupčasti remen, trakasti remen, roler, španer i vodenu pumpu ako je potrebno.

Pri svakom velikom servisu majstor Vam može pogledati i reći kompletno stanje Vašeg vozila, da biste bili upoznati i sigurni u svojoj vožnji. U svakom slučaju svi volimo svoje automobile i želimo da traju što duže, pa zato moramo brinuti o njima i servisirati ih kvalitetno. KIT Commerce auto servis sa vrhunskom i kvalitetnom uslugom Vam je na raspolaganju šest dana u nedelji.

Udobnost u vožnji i sigurnost, neretko je povezana sa reglažom trapa. Ono što mnogi vozači možda ne znaju, jeste da se provera trapova okvirno radi na 15-20 000 pređenih kilometara. U tom periodu je vreme da se trapovi provere i centriraju ukoliko je potrebno. Proces reglaže trapa traje čitavih 20 minuta, a osigurava Vašu bezbednost u vožnji pre svega, a onda i drugih učesnika u saobraćaju. Nemojte čekati da dođe vreme za servisiranje, uradite reglažu trapova na vreme i negujte svoje vozilo u našem servisu.

Već smo spomenuli važnost reglaže trapova u tekstu, pa nam je jasno da nemarnost provere trapova ne može izaći na dobro. Kada ne proveravamo trapove na vreme, vrlo brzo će nam postati evidentno da nam automobil vuče na stranu, nepravilno troši gume i da je došlo vreme za servis. U toku vožnje, često se dešava da se nasmejemo kada primetimo drugo vozilo ispred nas, pritom da mu vidimo sva četiri točka sa strane. Tada nam je jasno da je drugom vozilu potrebno servisiranje. Nažalost, u saobraćaju vrlo često primetimo problem drugih automobila zanemarujući sopstveni, pa nas to i dovodi u veće izdatke kasnije. Ako je već došlo do problema, budite sigurni da će naše osoblje u KIT Commerce auto servisu rešiti svaki problem Vaših trapova na najbolji mogući način.

Značaj guma prilikom vožnje je jako veliki, iako mnogi od nas to ne shvataju bitnijim problemom, potrebno je adekvatno brinuti o njima. Pri velikim brzinama gume su nam od presudnog značaja, jer iako nam jer kočioni sistem ispravan, može se desiti da proklizamo. U našem auto servisu vršimo vulkanizerske usluge svakog tipa. Sezonska zamena pneumatika, krpljenje unutrašnjih i spoljnih guma, demontaža i ispravljanje felni, samo su neke od usluga koje možete obaviti u našem KIT Commerce auto servisu.

Kao što i sami znamo, održavanje pritiska guma je jako bitan faktor za bezbednu vožnju. S obzirom da su gume porozne i da vremenom gube pritisak, nova tehnologija punjenja guma azotom čini se kao idealno rešenje. Ako imate bilo kakvu dilemu u vezi ove tehnike, evo nekoliko prednosti:

 • Azot je veći od molekula kiseonika, pa samim tim ističe sporije.
 • Smanjeno je zagrevanje gume u vožnji.
 • Smanjena je korozija felni zbog smanjene prisutnosti kiseonika.
 • Povećava bezbednost u vožnji.
 • Ekonomična potrošnja goriva.

Auto servis