fbpx
Saznajte više o kompaniji, o nama, kit commerce

Veleprodaja

Veleprodaja auto delova KIT Commerce

Sama veleprodaja auto delova KIT Commerce se nalazi na adresi Kružni put 67, Leštane, Beograd. Veleprodaju KIT Commerce-a čini ekipa mladih energičnih i sposobnih ljudi. U godinama koje su iza nas napravili smo veliku mrežu kupaca širom zemlje trudeći se da nađemo partnere u svakom gradu. Na tom putu koji nije nimalo lak mnogi su nam pomogli počevši od naših klijenata koji su u nama prepoznali ozbiljnog partnera za saradnju do inostranih partnera koji su nam pružili kompletnu podršku.

Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme u regionu.

Postani deo našeg tima

Postanite naš partner

Da biste otpočeli saradnju sa kompanijom KIT Commerce potrebno je da popunite Online formu. Nakon prijavljivanja, očekujte poziv Vašeg savetnika iz prodaje koji će Vas kontaktirati u najbržem vremenskom roku i objasniti Vam proceduru.

Popunite našu prijavu i vrlo brzo će Vas kontaktirati naše kolege. Postanite deo porodice koja je lider u distribuciji auto-delova u Srbiji.

Veleprodaja auto delova KIT Commerce je mesto dobre kupovine. Takođe možete posetiti naše maloprodajne objekte. Sigurni smo da će ovo biti početak duge i uspešne saradnje. Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Očekujemo Vašu prijavu!

    Veleprodaja