fbpx

Project info

  • Date: 12.04.2022
  • Client: Berga

KIT Commerce & BERGA

Široka ponuda akumulatora Kompanije KIT Commerce je bogatija za još jedan vrhunski brend akumulatora nemačkog kvaliteta – BERGA. KIT Commerce je ekskluzivni distributer brenda Berga na tržištu Srbije i za sve korisnike Berga akumulatora, KIT Commerce je obezbedio široku servisnu mrežu na teritoriji Srbije.

BERGA - Preko 80 godina kvaliteta

Sa više od preko 80 godina tradicije, Berga akumulatori su odličan primer prvoklasnog proizvoda koji se brzo proširio. 

Pored akumulatora za putničke automobile, Berga je proizvodila i akumulatore za telegrafske, telefonske i signalne sisteme, kao i manje železničke vagone i prodavala ih preko široke maloprodajne mreže. Sve više i više znanja ulazilo je u razvoj manjih, lakših i snažnijih baterija, tako da ih je 1960-ih kompanija reklamirala kao „potpuno nove iz Švarcvalda“ – odmah spremne za upotrebu i potpuno „otporne na zimu“. U to vreme, suve, potpuno napunjene baterije bile su najsavremenija tehnologija i, naravno, Berga je bila na čelu ovog razvoja. Ideja iza reklame iz 1970-ih, koja je podstakla potrošače da napajaju svoje roštilje pomoću Berga sigurnosne baterije, dokumentovala je poverenje kompanije u snagu i pouzdanost sopstvenih proizvoda. Od 90-ih godina, podrazumeva se da je Berga proširila svoj asortiman na napunjene i napunjene baterije za putničke automobile koji su izuzetno jednostavni za ugradnju i održavanje. Novi akumulatori za komercijalna vozila koji u potpunosti ne zahtevaju održavanje predstavljaju sledeći korak u što jednostavnijoj ugradnji i servisiranju akumulatora.

Danas je brend Berga deo Clariosa, vodećeg svetskog proizvođača baterija. Sa toliko globalnog iskustva u snabdevanju proizvođača vozila, u mogućnosti smo da rano primenimo nove tehnološke trendove. Zajedno sa skoro svim vodećim proizvođačima već jesmo razvijajući trendove sutrašnjice, kako bi zaštitili resurse Zemlje i osigurali održivu životnu sredinu. Naši inženjeri rade na održavanju Bergine vodeće ivice i legendarne reputacije njenih baterija kao nemačkih remek-dela.

Berga akumulatori

Kada je Karl Benc napravio prvi automobil sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem 1885. godine, verovatno je imao vrlo malo pojma koliko će njegov genijalni izum promeniti svet. Njegovo remek-delo, „Patent Motorvagen“, bio je predak zgodnih, isplativih putničkih automobila današnjice.

Međutim, pored pokretanja motora, savremena vozila postavljaju čitav niz zahteva za akumulator. Bezbrojni servomehanizmi, bezbednosne karakteristike i praktični uređaji zahtevaju bateriju koja je moćna koliko i sigurna. Ohrabrujuće je znati da Berga akumulatori za automobile osiguravaju vrhunsku pouzdanost pokretanja za skoro sve automobile:

Berga Power-Block pruža vrhunske performanse za savremena vozila sa puno elektronskih uređaja i visokim zahtevima za energijom. Berga Basic-Block je pogodan za sve zahteve koji spadaju u kategoriju energije srednjeg opsega. Start-Block je dizajniran da pokreće vozila koja su starija od 10 godina i imaju manje elektronskih uređaja. Sa svojom isprobanom i testiranom tehnologijom i inovativnim karakteristikama, Berga nudi prilagođena rešenja za individualnu mobilnost – uvek u tradiciji velikih nemačkih pronalazača i sa smislom za inovaciju koji predstavlja standarde koje svi povezujemo sa vrhunskim kvalitetom, jednostavnom instalacijom i potpuna pouzdanost.