fbpx

Project info

Period kampanje: 15. oktobar – 31. decembra 2023. godine

Kupovine izvršene tokom perioda kampanje mogu se registrovati do 31. decembra 2023. godine

Kupite minimum 4 Michelin zimske ili All Season gume, tokom vremenskog perioda trajanja kampanje, od jednog od kupaca koji u njoj učestvuju i registujte se kako biste dobili kupon!

 1. Proizvodi koji učestvuju u ovoj kampanji jesu novi zimski pneumatici Michelin i pneumatici All season, za putničke automobile, kamionete i 4X4 vozila.
 2. Učesnici u kampanji su svi krajnji kupci koji kupe gume na prodajnim mestima ovlašćenih distributera
 3. Nakon registracije, učesnik u kampanji biće obavešten o svojoj registraciji (poruka sa potvrdom) u roku od najduže 7 dana nakon registracije. U slučaju da je njegova registracija punovažna, u istoj e-poruci kojom se potvrđuje njena punovažnost učesnik će dobiti i svoju nagradu. Ako registracija nije validna, razlog poništenja će biti naveden u e-poruci.
 4. Pravila kampanje su dostupna besplatno svim učesnicima na veb adresi www.michelin.rs, gde se mogu pronaći i informacije o Politici privatnosti i o zaštiti podataka. 
 5. Kampanja važi do kraja raspoloživosti zaliha.
 6. Kampanja važi samo u mreži prodavaca Michelin koji učestvuju u njoj. Spisak prodavaca koji učestvuju u kampanji potražite na adresi www.michelin.rs
 7. Učesnik se može registrovati samo jedanput i ne može osvojiti više od 1 nagrade, čak i ako je kupio više od 4 nova letnji pneumatika Michelin ili nova pneumatika Michelin CrossClimate.
 8. Nagrade u kampanji jesu:
  Poklon 1: „Netflix“ vaučer u vrednosti od 25,00 EUR ili „Gigatron“ vaučer u vrednosti od 3000,00 RSD u zavisnosti od izbora Učesnika, za kupljene pneumatike čije su dimenzije između 14” i 17”;
  Poklon 2: „Netflix“ vaučer u vrednosti od 75,00 EUR ili „Gigatron“ vaučer u vrednosti od 9000,00 RSD, u zavisnosti od izbora Učesnika, za kupljene pneumatike čije su dimenzije između 18” i 24”.
 9. Fotografije su prikazane samo u informativne svrhe.
 10. Period odvijanja kampanje je između od 15.10. –  31.12.2023. Kupovina pneumatika se mora obaviti u ovom periodu.
 11. Registracija se mora obaviti najkasnije do 31.12.2023. 
Michelin