fbpx

Project info

Kupite 4 nova pneumatika Michelin, leto ili za sve sezone, tokom vremenskog perioda trajanja kampanje, od jednog od kupaca koji u njoj učestvuju i registujte se kako biste dobili kupon!

 1. Proizvodi koji učestvuju u ovoj kampanji jesu novi leto pneumatici Michelin i pneumatici CrossClimate, za putničke automobile, kamionete i 4X4 vozila.
 2. Nakon registracije, učesnik u kampanji biće obavešten o svojoj registraciji (poruka sa potvrdom) u roku od najduže 7 dana nakon registracije. U slučaju da je njegova registracija punovažna, u istoj e-poruci kojom se potvrđuje njena punovažnost učesnik će dobiti i svoju nagradu.
 3. Ukupna vrednost fonda nagrada iznosi 23000 evra sa uključenim PDV-om.
 4. Pravila kampanje su dostupna besplatno svim učesnicima na veb adresi www.michelin.rs, gde se mogu pronaći i informacije o Politici privatnosti i o zaštiti podataka.
 5. Za bliže informacije o statusu registracije možete kontaktirati sa nama preko adrese promo.michelin@ota.ro
 6. Kampanja važi do kraja raspoloživosti zaliha.
 7. Kampanja važi samo u mreži prodavaca Michelin koji učestvuju u njoj. Spisak prodavaca koji učestvuju u kampanji potražite na adresi www.michelin.rs
 8. Učesnik se može registrovati samo jedanput i ne može osvojiti više od 1 nagrade, čak i ako je kupio više od 4 nova leto  pneumatika Michelin ili nova pneumatika Michelin CrossClimate.
 9. Nagrade u kampanji jesu:
 10. Gigatron“ vaučer u vrednosti od 3000,00 RSD , za kupljene pneumatike čije su dimenzije 16” ; Gigatron“ vaučer u vrednosti od 6000,00 RSD , za kupljene pneumatike čije su dimenzije 17″ ; Gigatron“ vaučer u vrednosti od 9000,00 RSD , za kupljene pneumatike čije su dimenzije izmedu  18″ i 23″
 11. Fotografije su prikazane samo u informativne svrhe.
 12. Period odvijanja kampanje je između od 11.03. –  05.05.2024. Kupovina pneumatika se mora obaviti u ovom periodu.
 13. Registracija se mora obaviti najkasnije do 15.05.2024.

Registrujte se ovde