fbpx

Kada je Karl Benc napravio prvi automobil sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem 1885. godine, verovatno nije znao koliko će njegov genijalni izum promeniti svet. Njegovo remek-delo, „Patent Motorvagen“, bio je predak praktičnih, isplativih putničkih automobila današnjice.

BERGA AKUMULATOR

Međutim, pored pokretanja motora, savremena vozila postavljaju čitav niz zahteva za akumulator. Bezbrojni servomehanizmi, bezbednosne karakteristike i praktični uređaji zahtevaju bateriju koja je moćna a i sigurna.

Ohrabrujuće je znati da Berga akumulatori osiguravaju vrhunsku pouzdanost pokretanja za sve automobile.

Berga Power-Block pruža vrhunske performanse za savremena vozila sa puno elektronskih uređaja i visokim zahtevima za potrošnju električne energije.

Berga Basic-Block je pogodan za sve zahteve koji spadaju u srednju energetsku kategoriju.

Start-Block je dizajniran da pokreće vozila koja su starija od 10 godina i imaju manje elektronskih uređaja. Sa svojom isprobanom i testiranom tehnologijom i inovativnim karakteristikama, Berga nudi prilagođena rešenja za individualnu mobilnost – uvek u tradiciji velikih Nemačkih pronalazača i sa smislom za inovaciju koji predstavlja standarde koje svi povezujemo sa vrhunskim kvalitetom, jednostavnom instalacijom i potpuna pouzdanost.