fbpx

Poslovne veze često prerastaju formalne okvire, a danas smo imali priliku da doživimo nešto posebno sa našim saradnicima iz kompanije Bosch. Naša avantura podrazumevala je zajedničko kuvanje sa profesionalnim kuvarima uz upotrebu Bosch aparata, ali i poseban dodir elegancije i iskustva uz prisustvo brend ambasadorke Bosch-a, Tatjane Miletić.

Ukusno Druženje sa Bosch-om: KIT Commerce i Profesionalna kulinarska avantura

Kulinarstvo s Bosch-om i Tatjanom Miletić: Savršen spoj posla i uživanja

Naša avantura je započela uzbuđenjem koje donosi nešto novo i drugačije. Sa profesionalnim kuvarima, najnovijim Bosch aparatima i stručnim vođstvom Tatjane Miletić, zajedno smo kreirali nezaboravna jela. Osim što smo stekli nova kulinarska znanja, ova aktivnost nam je omogućila i priliku da razgovaramo o svakodnevnim temama izvan poslovnih okvira.

Šarenilo ukusa i inovacija s Bosch-ovim uređajima

Ključni deo ovog iskustva bila je upotreba Bosch kuhinjskih aparata koji su unapredili našu kreativnost u kuhinji. Svi smo imali priliku raditi sa najnovijim modelima štednjaka, miksera i pećnica, pružajući nam ne samo zadovoljstvo u pripremi hrane, već i inspiraciju za nove ideje u poslovnom okruženju.

Razgovor izvan radnog vremena: Izgradnja snažnih veza

Dok smo zajedno pripremali jela, razgovori su prirodno tekli u različitim smerovima. Delili smo priče, opuštali se i postajali svesni da smo, izvan radnog vremena, zapravo pojedinci sa sličnim interesima i strastima.

Neformalni susret, formalni rezultati

Ovo neformalno druženje imalo je značajan uticaj na naše poslovne odnose. Kada smo se vratili radnom ritmu, primetili smo povećanu efikasnost i otvorenost u komunikaciji. Ova vrsta nekonvencionalnih sastanaka ne samo da jača međuljudske veze, već i doprinosi stvaranju snažnijih poslovnih odnosa.

Ukusna saradnja između KIT Commerce-a, Boscha i Tatjane Miletić

Ovo iskustvo nam nije samo pružilo priliku da se povežemo s partnerima iz Bosch-a, već smo stvorili uspomene koje će nas pratiti dugo. Učenje, smeh, ukusna hrana i kvalitetna saradnja, uz dodatak stručnosti Tatjane Miletić, obeležili su ovu jedinstvenu gastronomsku avanturu.

Druženje s partnerima iz firme Bosch na ovakav način pokazalo se kao odličan način za ojačavanje veza između kolega, unapređenje timskog duha i stvaranje pozitivnog radnog okruženja. Radujemo se budućim sličnim događajima koji će dodatno obogatiti našu profesionalnu suradnju s Bosch-om.