fbpx

U subotu 13.05.2023 održan je tradicionalni peti po redu KIT Commerce Kućni Sajam 2023. Posle četri godine pauze tradicija održavanja Kućnog Sajma KIT Commerce se nastavlja. I ove godine proizvođači auto delova su predstavili našim kupcima sve novitete koji su aktuelni trenutno u svetu. Takođe održan je veliki broj treninga kao i edukacija u savremeno opremljenom KIT Commerce Trening Centru. Preko 50 brendova, na skoro 2.800 metara kvadratnog sajamskog prostora, predstavilo je svoje novitete kao i planove za razvoj auto delova u bliskoj i daljoj budućnosti. Takođe, održano je mnoštvo nagradnih igara i podeljen veliki broj vrednih poklona.

A ono po čemu je KIT Commerce Kućni Sajam poznat jeste i zabavni deo koji se održava nakon zatvaranja samog sajmskog prostora. Ove godine za savršen provod pobrinuo se Balkan Ekspres bend a nakon toga muzički gost, najveća zvezda muzičke scene na Balkanu, Svetlana Ceca Ražnatović. Po evidenciji Kućni Sajam 2023 posetilo je oko 6.000 ljudi a za sve goste sajma obezbeđene su neograničene količine hrane i pića. Na kraju zabavnog dela sve goste je prijatno iznenadio i prelepi vatromet.

Ovim putem kompanija KIT Commerce želi da se zahvali svim svojim gostima kao i dobavljačima koji su učestvovali u ovom velikom događaju.