fbpx

U periodu od 17.11.2023. do 19.11.2023., kupci KIT Commerce-a imali su jedinstvenu priliku da zavire u srce proizvodnje renomiranog proizvođača auto delova tako što su posetili fabriku Birth u Napoliju, Italija. Ovo nije bilo obično poslovno putovanje; bilo je to putovanje koje će ostati urezano u sećanju kao nezaboravno iskustvo povezivanja sa proizvođačem i gradom koji je domaćin ove izuzetne avanture.

KIT Commerce i Birth povezivanje kroz kvalitet i putovanje kroz Napulj

Obilazak Birth Fabrike.

Prvog dana, kupci su kročili unutar Birth fabrike, gde su se suočili s fascinantnim svetom proizvodnje. Od sirovina do konačnog proizvoda, svaki korak bio je otkrivanje inovacija i posvećenosti kvalitetu. Vođeni stručnjacima iz Birth-a, posetioci su imali priliku da se upuste u detalje proizvodnih procesa, postavljajući pitanja i razmenjujući ideje sa zaposlenima čija strast za poslom odjekuje kroz svaki proizvod.

Jedan od vrhunaca bio je susret sa menadžmentom Birth-a, koji su s ljubaznošću delili svoje vizije, izazove i filozofiju koja stoji iza svakog proizvoda. Ovo iskustvo je ne samo proširilo horizonte kupaca već i postavilo temelje za snažnije partnerske odnose.

Upoznavanje sa Napuljem

Poslednjeg dana putovanja, kupci su imali priliku da se povežu s lokalnom kulturom i atmosferom, istražujući čarobni grad Napulj zajedno sa domaćinima iz Birth-a. Šetnja kroz uske uličice starog grada, degustacija autentičnih napuljskih specijaliteta i otkrivanje istorijskih dragulja grada bili su deo programa koji su dodatno obogatili ovo iskustvo. Auto delovi Birth su jedno od renomiranih proizvođača koji svoj kvalitet već duži niz godina cene naši kupci. 

Zaključak: Kvalitet, Poverenje i Povezivanje

Ovo putovanje nije bilo samo o proizvodnji i poslovnim razgovorima; bilo je o ljudima, strastima i povezivanju. Kupci i menadžment KIT Commerce-a nisu samo posmatrali proizvodne procese već su postali deo priče koja čini Birth brend jedinstvenim. Poverenje koje je izgrađeno tokom ovog puta postavlja temelje za buduću saradnju i razmenu ideja.

KIT Commerce nije samo distributer, već graditelj mostova između proizvođača i potrošača. Ovo putovanje je bilo još jedan korak ka stvaranju zajednice posvećene kvalitetu, inovacijama i dugotrajnim partnerstvima.