fbpx

Kao društveno odgovorna kompanija uvideli smo koliko je u današnje vreme bitno očuvati životnu sredinu. Kao kompanija koja je lider na tržištu Srbije u oblasti distribucije auto-delova shvatili smo da je naša obaveza i dužnost napraviti korak više i pokazati primer kako čuvati našu okolinu i prirodu.

Kompanija KIT Commerce je integrisala sitem obnovljive električne energije u svom centralnom magacinu i samim tim postala kompanija koja se sopstvenim i obnovljivim izvorom energije snabdeva. Sistem obnovljive električne energije solarnim panelima visoke efikasnosti naša kompanija pokazuje primer svima kako možemo očuvati životnu sredinu.

A da to nije sve pobrinuo se Top Menadžment naše kompanije. Pored obnovljivog sistema stvaranja električne energije KIT Commerce ubrzano radi na menjanju svoje flote vozila i prebacuje na eko teretna vozila koji rade na struju. Na ovaj način smo dodatno smanjili stvaranje štetnih gasova koji dolaze iz automobila i doprineli barem malo da vazduh i priroda oko nas budu čistiji i lepši za život.